2014-10-12 10:04:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ez a nap legyen a családé!

Napi horoszkóp október 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold kezdetben az Ikrek jegyében marad, így a tegnapra mondottak mára is érvényesek: sok családban lesz perpatvar, mert sajnos nem mindenki tudja, hogy ma óvatosan kell fogalmazni, figyelni kell a többiek érzéseire, igényeire. Csak délután múlik el a veszély, és válik kedélyesebbé a hangulat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A vasárnap olyan idilli lesz, mintha képeskönyvből vágták volna ki: indításnak sikerül 3-4 órával többet aludnia a szokásosnál, délelőtt jut ideje egy kis testmozgásra, például egy sétára a friss levegőn, és ráadásképpen még itt van a szerelem: ha párkapcsolatban él, kedvesével tudja tölteni ezt a napot. Ha ön egyedülálló, induljon el egyedül - ennek előnye, hogy szabadon csinálhatja azt, amihez csak kedve van, nem kell alkalmazkodnia senkihez.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold ma az Ikrek jegyében áll, és a negatív Mars még erősebb lesz, tehát ügyeljen ma is arra, hogy mit mond! Most lazítani akar, és kedveskedésre vágyik. Keresse olyasvalaki társaságát, aki közel áll önhöz, akivel harmonikus, súrlódásmentes a kapcsolata.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai reggel kissé hektikus, de a Hold az Ikrek jegyében marad, és jó fényszögben kapcsolódik a Naphoz, illetve a Vénuszhoz, ami jó eséllyel, egy csodálatos estével ajándékozza meg önt! Ha egyedülálló, akkor egy kedves ember társaságát ígérik a csillagok, ha párkapcsolatban él, akkor partnere maximális figyelmében fürdőzhet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A vasárnap vidáman és szórakoztatóan kezdődik, de könnyen kicsúszhatnak a dolgok a kezéből, és máris ott van egy veszekedés kellős közepén. Döntsön inkább a szerelem mellett, mert csillagai ezt erősen támogatják.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egy kellemetlen Mars nem könnyíti meg a mai nap délelőttjét. 13 órától Holdszünet kezdődik, használja ki, és lustálkodjon kedvére. Gyengédségre vágyik – töltse az időt kedvesével. Ha egyedülálló, akkor keresse egy olyan barát vagy családtag társaságát, akivel szavak nélkül is megértik egymást.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold ma is az Ikrek jegyéből sugárzik önre, emellett a Jupiter is igen előnyös helyzetben áll. Vállalkozó kedvű és aktív lesz, ha teheti, mozduljon ki napközben, mert minden jel arra mutat, hogy az estét otthon tölti. Sebaj, helyezze kényelembe és kényeztesse magát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold az Ikrek jegyében áll, a Szaturnusz rossz fényszögben kapcsolódik a Jupiterhez. Pattanásig feszültek az idegei, vigyázzon, most gyorsan parttalan vitába keveredhet. Mivel a Hold délután egy órától szünetel, semmi értelme, hogy különösebben felizgassa magát! Élvezze ki inkább ezt a napot, menjen ki a szabadba, a zöldbe, és töltődjön fel a természet energiájából.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold délutánig az Ikrek jegyében marad, s ezzel egy olyan időszak kezdődik, amelyben a kényelem, a fészekmeleg, és vidám társasági együttlétek állnak az első helyen. Ez a nap legyen a családjáé és barátaié!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai nap elég nyugtalanul kezdődik, csak 13 órakor kezdenek csitulni a kedélyek, és újra teret nyer a józan ész. Ezzel egy időben egy holdszünet is elkezdődik, ami egyben felszólítás arra, hogy ön is tartson szünetet, vagy legalább lassítson a tempóján!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma a Hold az Ikrekben áll, emellett ismét a Jupiter negatív oldala érvényesül. Maradjon két lábbal a földön, ne hagyja hogy vágyai, elérhetetlen magasságokba csábítsák! Így komoly csalódásoktól óvhatja meg magát. 13 órakor Holdszünet kezdődik, ami nyugodt, kellemes vasárnap délutánt és estét ígér.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma kissé nehezen indul a reggel, mert legszívesebben még ágyban maradna. Ha nem érkezik időben a kávéja, igen morcos lehet, és meglehetősen kritikusan szemléli majd a dolgokat. Este nyugalomra és felüdülésre van szüksége, gyűjtsön erőt a következő hétre!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: